SIFR SHARE

Effektiviserer alle interne prosesser mellom deg, kunder og partnere

Men hva er Sifr Share?

Sifr Share er et digitalt Eco-system som styrker og effektiviserer arbeidsprosessene samt styrker samhandlingen både internt og overfor kunder og partnere. Share er bygd til å understøtte mange forskjellige prosesser gjennom sikker deling av dokumenter, kommunikasjon/møter, arbeide i samme kontrakt/avtale/protokoll (Word, Excel, PowerPoint) og signering.
Gjennom bruk av forskjellige datarom med forskjellige brukertilganger kan deti samme system arbeides i forskjellige arenaer.

1) KUNDEPORTAL

Vi importerer kundebasen din inn til Sifr og tildeler riktige roller. Du kan enkelt opprette datarom knyttet til kundene som vil få tilgang til dataen du deler med de.

2) DOKUMENTDELING

Last opp og del, i sanntid. Brukere får tilgang til tilgjengelig data og kan laste ned filer. I tillegg kan du også gjennomføre dokumentsamhandling rett i datarommet der både du og brukeren kan jobbe sammen i dokumentet.

3) SIGNERING

Sifr er knyttet opp mot E-ID løsninger for signering og vi har også vår egen variant “Sifr Sign”, som er vår raskeste signeringsløsning noensinne. Signantene mottar varslinger inne i Sifr, på SMS og på e-post. de kan gjennomføre signeringene på alle enheter og vi gir tilbake et gyldig, signert dokument.

Hvordan da?

Tung teknologi - enkel å bruke

Vi benytter det ypperste av kryptering og lagring av krypteringsnøkler. I tillegg til dette er hele systemet rollestyrt.

Signeringer foregår ved bruk av statlig godkjente E-ID løsninger og resulterer i ikke-benektbare signerte dokumenter.

Skal du gjennomføre Due Diligence?

La oss vise deg hvordan

Due Diligence rommet er opprettet og du kjenner med en gang igjen mappestrukturen du trenger. Last opp dokumenter og inviter inn brukerne som skal få tilgang.

Sifr Business

Teknologien

Vi samler behovsteknologi i ett og samme datarom slik at du får en god brukervennlig reise igjennom interne prosesser.