Sifr Styreportal

Effektiviserer samhandling og kommunikasjon til styrene du sitter i.
Sifr Styreportal

Men hva er Sifr Styreportal?

Sifr Styreportal er et samhandling- og prosessverktøy for alle interne behov. Du kan gjennomføre alt fra Due Diligence til videomøter og signeringer. Alt tilgjengelig rett fra nettleseren din.

1) STYREMØTER

Kommunikasjon og effektivisering av signeringer er nøkkelen. Sifr Business gjør det enkelt å gjennomføre anbud/tilbud, avtale-administrasjon/varsling, kunde-/ledelse-/styremøter, Due Diligence, kundeportal, prosjekter mm.

2) DUE DILIGENCE

Vår Due Diligence modul lar deg enkelt gjennomføre en tidsbegrenset due diligence. Gi tilgang til de du ønsker og la de se og laste ned dokumenter. Alt blir loggført i en god historikk, og vi har gjort mye for å forhindre datalekkasjer.

3) SAMHANDLING

Med Sifr Office kan du jobbe sammen i samme dokument – Samtidig!
Du kan opprette dokumenter fra maler eller helt fra bunn. Vi har støtte for Word, Excel og Powerpoint.

Hvordan da?

Tung teknologi - enkel å bruke

Vårt nettverk er sammensatt av teknologi og rutiner som gjør de tunge løftene for deg sånn at du som bruker får intuitive grensesnitt som er enkle å bruke. Vårt mål er nettopp å gjøre jobben for deg, slik at du sparer tid på verktøyene.

“Data er for dette århundret det samme som olje var for det forrige. Et premiss for vekst og forandring.”

Skal du gjennomføre et styremøte?

Så enkelt er det

Styremøtet opprettes og du velger hvilket styre som skal ha tilgang til dette. Last inn forhåndsdefinerte mappestrukturer og last opp dokumentene du ønsker i de forskjellige mappene. Når styret er på plass kan du starte videomøtet. Herfra lar vi deg dele skjerm, jobbe i office dokumenter og også samhandle i disse dokumentene.

Sifr Business

Teknologien

Vi samler behovsteknologi i ett og samme datarom slik at du får en god brukervennlig reise igjennom interne prosesser.

“Data is the currency that drives the global economy and keeps organizations running, and it needs to be treated as the considerable resource it is.”